Petrovic: "Alleen de punten tellen"

8 maart 2008, 09:20   Bijgewerkt: 7 maart 2008, 23:56

Na twee achtereenvolgende nederlagen had RKC Waalwijk vrijdag eindelijk weer reden tot lachen. Streekgenoot TOP Oss werd met 3-0 opzij geschoven en bovendien morste mede-koploper FC Zwolle twee dure punten bij FC Dordrecht (1-1).

Coach Zeljko Petrovic was, na afloop van het duel tegen TOP Oss, dan ook dik tevreden. De Serviër erkende dat het veldspel van zijn elftal nog wat te wensen overliet, maar had daar even maling aan. "Na twee verliespartijen was winst noodzakelijk. De eerste 35 minuten waren we niet in goeden doen, waarschijnlijk speelden de zenuwen van het moeten winnen een rol. De 1-0, vlak voor rust, was psychologisch heel belangrijk. Na de 2-0, vlak na de rust, was de wedstrijd gespeeld. Mijn ploeg heeft alles gegeven, ze toonden karakter en inzet. We moeten niet kijken naar mooi voetbal, alleen de drie punten tellen", zegt hij op de website van RKC.

RKC Waalwijk heeft nu weer een voorsprong van twee punten op FC Zwolle. Bovendien hebben de Brabanders een beter doelsaldo. FC Volendam, de nummer drie van de ranglijst, heeft vijf punten minder dan de ploeg van Petrovic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen