Powel voelt zich thuis bij FC Groningen

Ger
27 maart 2008, 14:57

Berry Powel heeft na twee maanden het gevoel op zijn plek te zijn bij FC Groningen. De aanvaller werd op de laatste dag van de afgelopen transferperiode overgenomen van De Graafschap. Zijn overstap heeft hij te danken aan een terloopse opmerking van zijn zaakwaarnemer Chiel Dekkers.

"Mijn zaakwaarnemer was in Groningen voor besprekingen met een andere speler. Daar liet hij vervolgens vallen dat ik voor een gelimiteerde transfersom mocht vertrekken bij De Graafschap", aldus Powel in De Gelderlander. Bij FC Groningen werd hij vervolgens gecontracteerd als opvolger van Erik Nevland. "Ik twijfelde niet lang, toen ik de aanbieding kreeg. Ik zie het als een mooie stap omhoog."

"Alle mogelijkheden zijn er aanwezig om door te groeien als voetballer. Spelen tegen degradatie of strijden voor Europees voetbal is toch anders. Het is prettig voor een spits zoals ik om bij een team te voetballen dat graag op de aanval speelt. Zeker thuis speelt FC Groningen altijd naar voren en proberen we snel de bal te veroveren. Dat is erg prettig voor een spits, ik ben toch het gevaarlijkst in en rond de zestien."

De aanvaller is ook te spreken over de semenwerking met trainer Ron Jans. "Hij is duidelijk in de communicatie, ook naar spelers die niet in de basis staan. Daardoor ontstaat er weinig onrust. Hier kreeg ik meteen na mijn eerste wedstrijd een videoband mee, kon ik zien wat ik niet goed deed. Daar trainden we vervolgens de hele week op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen