PSV: assistenten blijven, komst Vloet beklonken

Ger
21 maart 2008, 14:25   Bijgewerkt: 21 maart 2008, 15:19

Jan Wouters en Dwight Lodeweges blijven ook komend seizoen als assistent-trainers aan PSV verbonden. Het duo gaat werken onder de nieuwe hoofdcoach Huub Stevens, die overkomt van Hamburger SV.

De afgelopen weken stond de positie van zowel Wouters als Lodeweges op de tocht. PSV wilde eigenlijk Adrie Koster, momenteel interim-coach van Ajax, als assistent naar Eindhoven halen. De Amsterdammers hielden Koster echter aan zijn contract. Daarop besloot PSV de verbintenis met Wouters een jaar te verlengen. Lodeweges zal de volgende twee seizoenen in diezelfde functie werkzaam zijn.

Wiljan Vloet gaat komende zomer definitief in Eindhoven aan de slag als hoofd jeugdopleiding. De huidige trainer van ADO Den Haag ondertekende bij de landskampioen een contract voor drie seizoenen. Vloet volgt Edward Sturing op, die graag weer als hoofdcoach wil werken.

De PSV-leiding praat na afloop van het seizoen met interim-coach Sef Vergoossen om te horen of hij in de toekomst een rol wil spelen bij de club. PSV maakte vrijdag ook bekend dat het vanaf komend seizoen met twee keeperstrainers werkt. Op voorspraak van doelman Gomes komt de Braziliaan Flavio Tenius. Ook Hans Segers gaat als keeperstrainer aan de slag bij PSV. De oud-PSV'er ondertekende een contract voor twee jaar. Het tweetal traint niet alleen de doelmannen van de A-selectie, maar ook de keepers van Jong PSV en de hoogste jeugdelftallen.

Luc Nilis vervult komend seizoen de rol van spitsentrainer. Luc van Agt is inspanningsfysioloog. Ook Anton Janssen, coach van Jong PSV, zal twee keer per week bij de trainingen van het eerste elftal betrokken zijn. Hiermee wil PSV de overstap van talenten uit Jong PSV naar het eerste team beter gaan begeleiden. Mart van den Heuvel is vanaf 1 juli teammanager van de selectie. Wie zijn rol als verzorger over gaat nemen, is nog niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen