Sollied hoopt op Anderlecht in eindstrijd

Ger
16 april 2008, 10:51   Bijgewerkt: 16 april 2008, 11:13

Voor Trond Sollied kwam de plaatsing voor de Belgische bekerfinale dinsdag als geroepen. De trainer van AA Gent zag zijn ploeg de afgelopen weken sukkelen in de competitie. De afgelopen vijf wedstrijden werden allemaal verloren.

De 4-0 zege op koploper Standard Luik in het bekertoernooi geeft Sollied weer vertrouwen. De Noor, die komend seizoen bij SC Heerenveen aan de slag gaat, kan half mei met een prijs afscheid nemen van Gent. In de finale nemen de Buffalo's het op tegen de winnaar van het duel tussen Anderlecht en Germinal Beerschot.

"De manier waarop we gespeeld hebben, was super", aldus Sollied tegen de Belgische media over de bekerzege. "In de eerste helft liep het nog een beetje stroef, maar na de 2-0 is alles eruit gekomen. We hadden zelfs vijf goals kunnen maken. In de finale hoop ik tegen Anderlecht uit te komen, want we hebben goed gespeeld tegen hen."

Bryan Ruiz blonk tegen Standard uit met een doelpunt en drie assists. De geruchten gaan dat Sollied de Costaricaan wil meenemen naar Heerenveen. "Ruiz is een 'warme vis'. Hij is heel goed, maar speelt duidelijk onder zijn niveau", zegt Sollied. "Hij kan veel hoger mikken dan Gent."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen