"Spelers AA Gent hebben schop onder hun kont nodig"

4 april 2008, 10:39

Na de 4-0 nederlaag tegen degradatiekandidaat Bergen breken voor AA Gent belangrijke weken aan. De ploeg van toekomstig Heerenveen-coach Trond Sollied wil graag in de top-vijf eindigen, maar moet daarvoor vier punten goedmaken ten opzichte van Germinal Beerschot. En dat is niet eenvoudig, weet middenvelder Bernd Thijs.

Volgens Thijs moeten een aantal van zijn medespelers er een schepje bovenop doen, om een herhaling van de blamage tegen Bergen te voorkomen. "Ik zie wat er rondom mij gebeurt en natuurlijk ben ik gefrustreerd. Sommigen hebben een schop onder hun kont nodig. Zeker omdat we een ploeg hebben die de kwaliteiten heeft om een prijs te pakken. Maar dat alleen is niet genoeg. Er moet ook inzet zijn", zegt de ervaren middenvelder in het Gazet van Antwerpen.

Ook AA Gent-voorzitter Ivan de Witte eist een reactie van zijn spelersgroep. "Spelers hebben rechten maar ook plichten, en dat moeten ze nu maar eens gaan beseffen. Straffen zijn er niet uitgedeeld na de nederlaag tegen Bergen, maar de spelers zijn wel op hun plichten gewezen", aldus de preses van de Belgische club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen