Conflict met medische staf leidt tot vertrek Klasnic

14 mei 2008, 18:55

Ivan Klasnic vertrekt bij Werder Bremen. De Kroatische aanvaller gaat niet in op de nieuwe aanbieding die de Noord-Duitse club hem gedaan heeft. De belangrijkste reden hiervoor is het conflict dat Klasnic heeft met de medische staf van Werder. Hij eist anderhalf miljoen euro van de medici, omdat hij ze laksheid verwijt bij de behandeling van de nierklachten waarmee hij vorige jaar kampte.

"Een voortzetting van mijn werk bij deze club, zou betekenen dat ik in de toekomst weer bij dezelfde artsen terecht kom. Tegen deze artsen hebben we een rechtzaak lopen, dus dat zie ik niet zitten", verklaart Klasnic, die door een trage diagnosestelling van de Werder-artsen een dubbele niertransplantatie moest ondergaan.

Werder Bremen betreurt de beslissing van Klasnic om te vertrekken. "We hadden hem graag behouden. Ivan is een spits van grote klasse en we hebben de afgelopen dagen onze aanbieding een aantal keer verbeterd, om hem op andere gedachten te brengen. Maar goed, we accepteren zijn beslissing en wensen hem alle succes in de toekomst. We hebben samen zeven mooie jaren gehad."

Naar verluidt azen Hannover 96 en Besiktas al op de 28-jarige Klasnic, die nu transfervrij is. Hij behoort tot de selectie van Kroatië voor het komende EK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen