HSV na zevenklapper UEFA Cup in, Werder naar CL

17 mei 2008, 17:19   Bijgewerkt: 17 mei 2008, 18:26

Hamburger SV heeft een wisselvallig seizoen toch nog mooi afgesloten. De thuiswedstrijd tegen Karlsruher SC werd zaterdag met liefst 7-0 gewonnen. Door deze zege eindigde de ploeg als vierde in de Bundesliga en speelt het volgend seizoen in de UEFA Cup. Ook VfL Wolfsburg gaat, verrassend genoeg, Europa in.

José Paolo Guerrero was met drie goals de grote man bij Hamburger SV. Verder waren ook Ivica Olic (tweemaal), Piotr Trochowski en Rafael van der Vaart trefzeker. Naast zijn treffer was Van der Vaart ook goed voor drie assists. Ook landgenoot Nigel de Jong, nog altijd kansrijk voor EK-deelname, bereidde één goal voor.

Naast Hamburger SV plaatste ook VfL Wolfsburg zich voor de UEFA Cup, door met 2-4 te winnen van Borussia Dortmund. De ploeg van manager Felix Magath liet hiermee regerend kampioen VfB Stuttgart en Bayer Leverkusen achter zich. Stuttgart kwam tegen Bielefeld niet verder dan 2-2, Leverkusen verloor van Bremen (0-1).

Bremen plaatste zich door de zege op Leverkusen overigens rechtstreeks voor de Champions League. Schalke, dat derde eindigde, moet een voorronde spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen