Huysegems: "Laat Messi, Torres of Henry maar komen"

19 mei 2008, 07:07

FC Twente kan zich opmaken voor een krachtmeting met een Europese topploeg. De Tukkers zullen in de voorronde van de Champions League geen beschermde status hebben, waardoor het tegen teams als FC Barcelona, Liverpool, Schalke 04 en Juventus kan loten. "Laat maar komen", lacht Stein Huysegems.

"We zullen ongetwijfeld tegen een sterke tegenstander komen, maar dat zien we dan wel. Het is in ieder geval fantastisch dat we dit hebben bereikt", zegt de Belg, die afgelopen zomer overkwam van Feyenoord, tegen FCUpdate.nl.

Twente behaalde het ticket voor de voorronde van het miljoenenbal, door Ajax over twee duels te verslaan. Na een 2-1 zege in de thuiswedstrijd in Emmen, bleef het in Amsterdam 0-0. "Ik denk dat het, over twee wedstrijd gezien, volledig verdiend is dat we Ajax uitgeschakeld hebben. In de thuiswedstrijd hebben we een goed resultaat neergezet, waardoor we hier enigszins konden loeren op de counter. Om het karwei dan hier, in het stadion van Ajax, af te maken, is fantastisch", vindt de Belg.

Huysegems kan niet wachten tot augustus, als de wedstrijden in de voorronde van de Champions League gespeeld worden. "Dat wordt geweldig, in ons nieuwe stadion met 25.000 fans. Lionel Messi, Fernando Torres, Thierry Henry en al die andere sterren: laat ze maar komen. En we zouden natuurlijk ook Fred Rutten tegen kunnen komen met zijn nieuwe club Schalke 04. Dat zou ook heel bijzonder zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen