Scolari niet benaderd door Manchester City

Koen Freriks
7 mei 2008, 19:02   Bijgewerkt: 7 mei 2008, 19:31

Luiz Felipe Scolari is voorlopig nog niet in beeld bij Manchester City. De Portugese bondscoach is volgens Sky Sports de belangrijkste kandidaat om Sven-Goran Eriksson op te volgen als trainer van de Blues, maar volgens de zaakwaarnemer van Scolari heeft nog niemand interesse getoond. 

De 59-jarige Braziliaan wordt nadrukkelijk genoemd als opvolger van Eriksson, die met het vol geld gepompte City teleurstellend in de middenmoot van de Premier League staat. De rijke Thaise eigenaar Thaksin Shinawatra zou van de Zweed af willen en Scolari volgend seizoen graag op de bank zien. Daar is echter nog geen sprake van, zegt Acaz Fellegger, de belangenbehartiger van Scolari. "Niemand heeft contact opgenomen met Scolari", aldus Felleger tegenover het Portugese Record.

Mocht Manchester City interesse hebben, dan kan het de succescoach eventueel pas na het EK 2008 presenteren. Scolari wil pas na het Europese avontuur met Portugal zijn mogelijkheden bekijken. "Een club die interesse heeft kan natuurlijk wel contact opnemen, maar Scolari heeft meerdere malen aangegeven dat hij pas na het EK over zijn toekomst beslist."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen