Hartproblemen voor Thuram, transfer naar PSG afgeblazen

27 juni 2008, 16:05   Bijgewerkt: 27 juni 2008, 16:16

Lilian Thuram is niet door de medische keuring van Paris Saint-Germain gekomen. De 36-jarige verdediger zou eigenlijk vrijdagmiddag zijn handtekening zetten onder een éénjarig contract bij de Franse club, maar tijdens de medische checks werden problemen met zijn hart geconstateerd. De toekomst van Thuram is nu onzeker.

"Deze persconferentie is helaas niet om mijn transfer naar Paris Saint-Germain bekend te maken", vertelde Thuram aan de verzamelde Franse pers. "Ik moet helaas mededelen dat de doktoren een hartafwijking bij me ontdekt hebben."

Thuram vertelde vervolgens dat het eenzelfde afwijking is, waarmee zijn broer enkele jaren geleden kampte. "Het is mijn broer uiteindelijk fataal worden, tijdens een partijtje basketbal", aldus de Franse recordinternational. Of Thuram, die de afgelopen twee jaar voor Barcelona speelde, zijn loopbaan nu beëindigt, wist hij nog niet. Hij wil eerst het volledige medische rapport inzien, voordat hij de knoop doorhakt.

Voor zijn komst naar FC Barcelona, in de zomer van 2006, speelde Thuram voor AS Monaco, Parma en Juventus. Met Frankrijk werd hij in 1998 wereldkampioen. In de halve finale tegen Kroatië maakte de verdediger beide goals (2-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen