'PSV in strijd met claimende makelaars om Gomes'

Koen Freriks
24 juni 2008, 21:54   Bijgewerkt: 24 juni 2008, 22:28

Een transfer van Heurelho Gomes lijkt verder weg dan verwacht. De Braziliaanse goalie kan naar Tottenham Hotspur, maar een drietal zaakwaarnemers dwarsboomt voorlopig de transfer, door grote percentages van de transfersom te claimen. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens de ochtendkrant zou zowel PSV als Gomes gevangen zitten in een web van makelaars. De door PSV buiten de deur gezette Vlado Lemic en de Braziliaan Renato Gaucho, die samenwerkt met nóg een Braziliaan, hebben forse claims liggen bij de directie van de Eindhovense club.

PSV zou een slordige tien miljoen euro willen voor de publiekslieveling plus de oud-speler Young-Pyo Lee. Tottenham biedt zeven miljoen en Lee voor een schappelijke prijs van één miljoen. Normaal gesproken geen slechte deal voor de landskampioen, maar door de eisen van derde personen blijft er netto weinig over.  

Gomes aast al enige tijd op een buitenlandse transfer. De 27-jarige doelman wil niet meer werken onder PSV-directeur Jan Reker, met wie hij een vertrouwensbreuk zegt te hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen