Ronaldo: "Binnen drie dagen besluit over toekomst"

Koen Freriks
20 juni 2008, 09:03   Bijgewerkt: 20 juni 2008, 10:28

Cristiano Ronaldo wilde na de uitschakeling met Portugal op het EK niet ingaan op de verwachte transfer naar Real Madrid. De sterspeler zegt wel deze week al te beslissen over zijn toekomst. "Het is niet het juiste moment om daar over te praten", zei hij vlak na de verloren kwartfinale tegen Duitsland (3-2). "Maar ik neem binnen twee of drie dagen een beslissing." 

Ronaldo wordt al maanden lang in verband gebracht met Real Madrid. Zelf ziet de baltechnicus een overstap wel zitten, maar hij is afhankelijk van diens werkgever Manchester United. De Engelse topclub liet eerder al weten niet met Real Madrid in onderhandeling te willen gaan, vanwege de 'onbeschofte' wijze van onderhandelen. De Spaanse landskampioen gebruikte vooral de media om Ronaldo te lokken. 

Dat viel bij de Mancunians niet goed, die zich daardoor niet soepel zullen opstellen bij een transfer. Real Madrid lijkt de absolute hoofdprijs voor Ronaldo te moeten betalen. Hoeveel dat precies is, blijft onduidelijk, maar waarschijnlijk zal dat hoger zijn dan de recordtransfer van Zinedine Zidane naar De Koninklijke (73 miljoen euro).  

Ronaldo laat zich binnenkort overigens opereren aan een slepende voetkwetsuur om komend seizoen weer topfit aan de start te verschijnen. "Ik ga me nu eerst laten opereren. Ik heb al zo'n drie maanden last van mijn voet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen