De Ridder tekent voor drie jaar bij Wigan Athletic

1 juli 2008, 12:35   Bijgewerkt: 1 juli 2008, 12:43

Daniël de Ridder heeft, één dag nadat hij van Birmingham City een transfervrij status kreeg, een nieuwe club gevonden. De 24-jarige oud-Ajacied verdedigt de komende drie seizoenen de kleuren van Premier League-club Wigan Athletic.

"Ik weet zeker dat Daniël hier zal slagen", zegt manager Steve Bruce over de komst van de aanvaller. "Hij is snel, onvoorspelbaar en heeft een actie waarmee hij een tegenstander kan passeren. Bovendien heeft hij altijd oog voor zijn medespelers."

De Ridder zelf twijfelde niet lang, toen Wigan zich voor hem meldde. "Als een manager als Steve Bruce je graag wil hebben, is dat een enorme eer. Hij is een geweldige coach, die altijd het maximale uit spelers haalt. Bovendien is Wigan een mooie club, die al jaren meedraait in de Premier League. Mario Melchiot, met wie ik in het verleden bij Ajax speelde, heeft me goede dingen over deze club verteld. Ik kijk er naar uit om me bij Wigan te bewijzen in de Premier League."

De Ridder speelde eerder voor Ajax en Celta de Vigo. Vorig jaar haalde Birmingham City de aanvaller naar Engeland, maar zijn eerste seizoen in de Premier League werd geen succes. De Ridder had nog een doorlopend contract in Birmingham, maar deze verbintenis werd maandagavond in onderling overleg ontbonden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen