Luque: "Van Basten heeft veel vertrouwen in mij"

Ger
31 juli 2008, 10:57

Albert Luque ziet het weer helemaal zitten bij Ajax. De Spaanse aanvaller, die in Amsterdam vooralsnog niet wist te overtuigen, stelt dat de nieuwe trainer Marco van Basten grote plannen met hem heeft.

"Van Basten heeft me laten weten dat hij veel vertrouwen in mij heeft. Hij zegt dat ik een belangrijke speler ga worden in dit Ajax", aldus Luque in een interview met de Spaanse sportkrant AS.

"In mijn eerste jaar begon ik goed, maar na het vertrek van Henk ten Cate naar Chelsea ging het bergafwaarts. Zijn opvolger (Adrie Koster, red.) zag het niet in mij zitten en uiteindelijk liepen we kwalificatie voor de Champions League mis."

Met Van Basten aan het roer ziet Luque de zon weer schijnen. "Hij was mijn idool als speler. Van Basten was een perfecte en de meest complete spits. Om hem de kleedkamer zien in te lopen, maakt indruk en motiveert je alleen maar meer."

Een vertrek is volgens de Spanjaard niet aan de orde. "Er waren wel clubs geïnteresseerd, maar die konden me niet overtuigen en ik voel me prima bij Ajax. Amsterdam is een geweldige stad en heeft alles."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen