Mourinho maakt zich niet populair bij Inter-aanhang

Koen Freriks
24 juli 2008, 13:01   Bijgewerkt: 24 juli 2008, 16:03

De fans van Internazionale zijn nog niet blij met de nieuwe trainer José Mourinho. De Portugees maakte zich woensdag niet populair door met zijn selectie achter gesloten deuren te trainen. 

De fans waren verbaasd door het besluit van Mourinho om besloten te trainen. Meestal schermt een trainer zijn selectie af van de buitenwereld om rustig voor te bereiden op een belangrijke wedstrijd. Het seizoen is nu echter nog niet eens officieel begonnen, waardoor Mourinho verrast met zijn besloten training. De nieuwbakken oefenmeester werd daarom getrakteerd op boegeroep en fluitconcerten. 

Mourinho reageerde begrijpend, maar ook relativerend. "Ik heb erg veel respect voor de fans van Inter", liet hij weten op de clubsite. "Afgelopen week waren de trainingen ook vrij toegankelijk. Maar wij weten ook dat zich onder de supporters die hun liefde voor het elftal komen bewijzen ook scouts en afgevaardigden bevinden van clubs die later in het seizoen onze tegenstander zullen zijn", verklaarde de coach, die zei tijdens de training een aantal tactische situaties door te hebben genomen met zijn spelers.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen