NAC Breda wil Lurling (31) tot 2012 vastleggen

12 juli 2008, 10:19   Bijgewerkt: 12 juli 2008, 10:27

Na het weekend valt de beslissing over de toekomst van Anthony Lurling. SC Heerenveen wil de aanvaller graag overnemen van NAC Breda, maar de Brabanders willen de aanvaller niet kwijt. Sterker nog, NAC heeft de 31-jarige Lurling inmiddels een nieuw vierjarig contract aangeboden, meldt BN/ De Stem.

Het huidige contract van Lurling bij NAC Breda loopt in 2009 af. Mocht hij besluiten om géén nieuw contract te tekenen bij de Parel van het Zuiden, dan is het voor de Bredanaars mogelijk interessant om hem te verkopen aan Heerenveen. Over een jaar zou de aanvaller de club dan immers transfervrij kunnen verlaten.

Lurling speelde eerder voor Feyenoord, 1.FC Köln, Heerenveen, RKC en FC Den Bosch. Eerder liet hij weten dat hij wel oren had in een terugkeer naar Heerenveen. "Heel veel andere clubs had ik afgezegd, maar deze belangstelling streelt me enorm. Ik heb het heel goed naar mijn zin bij NAC Breda, maar Heerenveen is in sportief opzicht een prachtige stap vooruit. Bovendien heb ik heel mooie herinneringen aan Heerenveen. Zowel sportief als op het menselijke vlak", zei hij in het AD.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen