Overstap Van der Struijk naar Vitesse beklonken

1 juli 2008, 16:41

De transfer van Frank van der Struijk naar Vitesse is definitief rond. Nadat Vitesse eerder op de dag al overeenstemming bereikte met Willem II over de transfersom voor de jonge verdediger, bereikte Van der Struijk vanmiddag ook zelf een akkoord met de Arnhemse club. Hij tekent een contract voor vier jaar in het Gelredome.

Volgens Van der Struijk, die de afgelopen vijf seizoenen voor Willem II speelde, komt deze transfer voor hem op het goede moment. "Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Bij Vitesse kan ik een frisse start maken en het is een stap omhoog. Ik kan op meerdere posities uit de voeten, maar ik ben voornamelijk gehaald als verdedigende middenvelder", stelt de 23-jarige jeugdinternational.

Vitesse-directeur Marc van Hintum beschrijft Van der Struijk als 'jong, talentvol en een speler met veel duels op het hoogste niveau op zijn naam'. Bij Vitesse kan hij verder in zijn ontwikkeling en het vergroot de concurrentiepositie in onze selectie."

Eerder op de dag trok Vitesse ook al Julian Jenner aan. De aanvaller komt op huurbasis over van AZ, waarbij Vitesse een optie tot koop bedongen heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen