Bizarre ontsnapping Liverpool tegen Middlesbrough

23 augustus 2008, 17:59   Bijgewerkt: 23 augustus 2008, 20:53

Liverpool is in de thuiswedstrijd tegen Middlesbrough op onwaarschijnlijke wijze ontsnapt aan puntverlies. In de 85ste minuut keek de titelkandidaat nog tegen een 0-1 achterstand aan, maar de wedstrijd werd uiteindelijk met 2-1 gewonnen.

Bij Liverpool stond Dirk Kuyt negentig minuten binnen de lijnen. Ryan Babel, net terug van de Olympische Spelen, kwam na een uur als invaller in de ploeg.

Een andere ploeg die mee hoopte te doen om de titel, Tottenham Hotspur, liep tegen een zeperd op. Zonder Dimitar Berbatov, die vanwege zijn geflirt met Manchester United door coach Juande Ramos buiten de selectie gelaten was, werd er thuis met 1-2 verloren van Sunderland. Djibril Cisse, die deze week overkwam van Olympique Marseille, maakte de winnende goal voor de ploeg van Roy Keane.

Bij West Bromwich Albion maakte Gianni Zuiverloon zijn debuut in de Premier League. Een succes werd dat echter niet, want de thuiswedstrijd tegen Everton ging met 1-2 verloren. Zuiverloon kreeg bovendien in de eerste helft een gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen