Fenerbahce zit Kezman en PSG nog altijd dwars

Koen Freriks
12 augustus 2008, 10:25   Bijgewerkt: 12 augustus 2008, 10:42

De transfer van Mateja Kezman naar Paris-Saint Germain zit in het slop. De Servische aanvaller wil dolgraag naar de Franse topclub verkassen, maar zijn club Fenerbahce stelt zich niet soepel op in de onderhandelingen. "Ik ben erg teleurgesteld", aldus Kezman over de situatie. 

Kezman leek afgelopen vrijdag dichtbij een transfer naar PSG. Paul Le Guen, trainer van de Fransen, meldde dat zijn club en Fener tot een akkoord waren gekomen over de transfersom. De transfersoap kreeg plots een andere wending, toen Fenerbahce een miljoen euro eiste van Kezman. Dat is de helft van het tekengeld dat hij twee jaar geleden had geïncasseerd tijdens zijn komst naar Istanbul.

Tegenover de Franse kwaliteitskrant L'Equipe toont Kezman zijn teleurstelling in zijn werkgever. "Ik denk dat PSG op zoek moet naar een andere oplossing, omdat Fenerbahce erg moeilijk doet momenteel. Het is een lastige transfer. De twee clubs begrijpen elkaar niet en ik heb evenmin een akkoord met Fenerbahce. Het lukt maar niet om de overgang af te ronden. Ik ben erg teleurgesteld", aldus de oud-aanvaller van PSV. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen