"Het is Liverpool-Atletico, geen Torres tegen Kun"

Koen Freriks
29 augustus 2008, 00:02   Bijgewerkt: 29 augustus 2008, 00:16

"Het duel gaat tussen Liverpool en Atletico, niet tussen Torres en Kun", benadrukte Sergio 'Kun' Aguero na afloop van de loting in de Champions League direct. De Spaanse media kijken al reikhalzend uit naar de ontmoetingen tussen het Argentijnse wonderkind, die bij zijn club de opvolger is van Fernando Torres, die momenteel bij tegenstander Liverpool speelt. 

Aguero hecht waarde aan de wedstrijd, niet aan de ontmoeting tussen de twee wereldspitsen. "Jullie, de media, praten altijd maar over Torres tegen Kun. Het enige wat voor mij telt is Liverpool-Atlético. Het is elf tegen elf en zij hebben behalve Torres nog heel goede spelers. En wij ook", benadrukt de schoonzoon van Diego Maradona. 

Inhoudelijk: "De groep is niet makkelijk, maar we hebben alle kans om ons te kwalificeren. Ik hoop dat we goed voor de dag kunnen komen en dat we de buitenwereld kunnen laten zien, dat we altijd in de Champions League thuis horen", ambieert Aguero, die verder in groep D ook Olympique Marseille en PSV zal treffen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen