Kuyt schiet Liverpool in 118e minuut langs Standard

27 augustus 2008, 23:38   Bijgewerkt: 28 augustus 2008, 00:43

Dirk Kuyt heeft Liverpool miljoenen opgeleverd. Na een draak van een wedstrijd, waarin de bezoekers uit België zelfs het betere van het spel hadden, zorgde de Katwijker er met een goal in de 118e minuut voor dat zijn ploeg zich alsnog langs Standard Luik wurmde. Hij maakte, op aangeven van Babel, de winnende goal.

Het duel in Liverpool stond na de reguliere speeltijd nog steeds op 0-0, net als in de eerste wedstrijd van de laatste voorronde. Twee minuten voordat het duel op strafschoppen leek uit te draaien, verloste Kuyt zijn ploeg met een simpele intikker. Ryan Babel begon niet in de basis, hij kwam pas in de 61e minuut in het veld.

"Het was een moeilijke wedstrijd, maar we bleven in onszelf geloven en het was uiteindelijk een goede prestatie. We wilden persé in de Champions League spelen. De afgelopen twee jaren hebben we in de halve finale en finale gestaan", zei Kuyt na afloop. De spits was vol lof over de manier waarop Standard Luik zich presenteerde. "Zij waren taai, ze bleven maar vechten, ook in de verlenging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen