McClaren: "Dit doet pijn, we zijn heel teleurgesteld"

28 augustus 2008, 08:00

Steve McClarens terugkeer op de Engelse velden is niet bepaald een succes geworden. Met zijn FC Twente had de voormalig bondscoach van Engeland helemaal niets in te brengen tegen Arsenal. Het werd in het Emirates Stadium 4-0.

"Toen ik hier dinsdag kwam zeiden veel mensen tegen me dat we Arsenal op een goed moment troffen, omdat ze vorig weekend in de competitie onderuit gegaan waren. Er werd zelfs gesproken over een sportieve crisis bij Arsenal. Achteraf blijkt echter dat we ze op geen slechter moment hadden kunnen treffen, iedereen bij Arsenal was zo scherp als een mes", zegt de Engelse coach van FC Twente. 

Over het spel van zijn elftal was McClaren geenszins tevreden. "Dit doet pijn, we zijn heel teleurgesteld. Dit is niet de manier waarop FC Twente hoort te spelen. In de eerste wedstrijd speelden we met vertrouwen en boden we Arsenal goed partij. Nu was daar geen sprake van. We moeten de teleurstelling en woede die we nu voelen, meenemen naar de eerste competitiewedstrijd van komende zaterdag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen