Van Basten noemt komst Wielaert nog altijd 'gewenst'

8 augustus 2008, 09:35

Marco van Basten hoopt nog altijd op de komst van Robbie Wielaert naar Ajax. Bij FC Twente liet men deze week weten dat de verdediger definitief in Enschede blijft, maar Van Basten is daar niet zeker van. "Ik weet niet beter dan dat de clubs nog met elkaar in gesprek zijn", aldus de nieuwe coach van de Amsterdamse club.

"Hij is gewenst", zegt Van Basten in De Telegraaf over de mogelijke komst van de oud-PSV'er. "Maar ik begrijp de moeilijkheden wel. Alles heeft zijn prijs."

Van Basten, die eerder verdediger Oleguer naar de Amsterdam ArenA haalde, heeft geen haast. "We hebben tot 31 augustus de tijd en als we ons kunnen versterken, zullen we dat niet nalaten. Maar met Wielaert zijn we het langst bezig."

Eerder deze week liet Twente-voorzitter Joop Munsterman weten dat hij er op rekent dat Wielaert blijft. "We hebben twee keer contact met Ajax gehad, overigens slechts een paar minuten per telefoon. Dat heeft geen overeenkomst opgeleverd. Wat mij betreft is het boek nu gesloten. Ik verwacht niet dat er nog wat gaat gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen