Boze Meppelink: "Denken RBC-fans dat we AC Milan zijn?"

30 september 2008, 09:44   Bijgewerkt: 30 september 2008, 10:44

Rob Meppelink snapt niets van de supporters van RBC. De fans van de Brabantse club hebben het gehad met de coach en lieten dat de afgelopen periode blijken met spandoeken en advertenties op internet. Onbegrijpelijk, vindt Meppelink. 

De RBC-fans zijn teleurgesteld in de prestaties van hun club, die momenteel slechts twaalfde staat in de Jupiler League. "Wat denken die gasten nou? Dat wij AC Milan zijn? Dat we hier elke week de sterren van de hemel spelen? Doe normaal. We zijn een clubje uit Roosendaal", briest Meppelink in BN/ De Stem.

Volgens Meppelink hebben de fans geen enkele reden om boos op hem te zijn. "In de zeven jaar dat ik hier werk heb ik veel geld verdiend voor de club. We spelen goed, maar scoren te weinig. Daardoor hebben we drie of vier punten minder en staan we niet vierde, maar twaalfde. Als we vierde hadden gestaan, was het fantastisch geweest. En nu is het helemaal niks? Dit RBC heeft geen voetbalpubliek, deze stad heeft geen voetbalcultuur", concludeert de 42-jarige coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen