FC Den Bosch mag Seedorf eindelijk opstellen

1 september 2008, 12:07

Stefano Seedorf is vanaf vandaag officieel speler van FC Den Bosch. De 26-jarige middenvelder bereikte al eerder een persoonlijk akkoord met de Brabantse club, maar moest wachten op toestemming van zijn Griekse werkgever FC Veria. Die toestemming kwam er maandag, waardoor de transfer afgerond is.

Seedorf had een doorlopend contract bij Veria, maar deze verbintenis bevatte de clausule dat hij bij degradatie transfervrij zou mogen vertrekken. Omdat Veria vorig seizoen degradeerde naar de tweede divisie van het Griekse voetbal, rekende Seedorf er op dat hij op zoek kon naar een nieuwe club. Veria lag echter lang dwars.

Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn is blij dat aan het wekenlange bel- en mailverkeer naar Griekenland nu een positief einde is gekomen. "Met het vastleggen van Stefano is onze selectie voor dit seizoen compleet. Hij heeft bij NAC Breda en FC Groningen veel eredivisie-ervaring opgedaan en is technisch vaardig. Stefano is de diepgaande middenvelder waarnaar wij op zoek waren."

Seedorf tekende voor één seizoen bij FC Den Bosch, met de optie voor nog een jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen