Groep 7: Domenech krijgt wat lucht na nipte zege

Ger
10 september 2008, 22:15   Bijgewerkt: 11 september 2008, 01:46

Frankrijk heeft zijn tweede wedstrijd in de kwalificatie voor het WK in winst omgezet. De geplaagde bondscoach Raymond Domenech haalde opgelucht adem na een nipte zege woensdag in eigen huis op Servië (2-1).

De Fransen verloren zaterdag het eerste kwalificatieduel met 3-1 van Oostenrijk, wat de positie van Domenech flink ondermijnde. In Parijs namen De Haantjes, die zwaar teleurstelden op het EK, na rust afstand van Servië door treffers van de spitsen Thierry Henry en Nicolas Anelka. Branislav Ivanovic bracht de bezoekers een kwartier voor tijd nog iets dichterbij, maar de Fransen hielden stand.

Litouwen blijft in groep 7 voor verrassingen zorgen. Na de 3-0 overwinning op Roemenië werd woensdag ook Oostenrijk aan de zegekar gebonden: 2-0. Door de resultaten is Litouwen koploper met zes punten uit twee duels.

Roemenië moest diep gaan om drie punten te pakken bij de Faroer Eilanden: 0-1. Razvan Cocis scoorde in de tweede helft. Op dat moment stonden de Roemenen al met tien man, na een rode kaart voor Sorin Ghionea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen