Heerenveen-leiding woedend op KNVB

10 september 2008, 13:03   Bijgewerkt: 10 september 2008, 13:12

De KNVB heeft zich de woede van SC Heerenveen op de hals gehaald. De Friese club verzocht meerdere keren om de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo van komende vrijdag één of twee dagen uit te stellen, maar de bond weigerde dit. SC Heerenveen wilde eigenlijk niet op vrijdagavond spelen, omdat het donderdagmiddag pas verschillende spelers terugkrijgt na trips met de nationale teams. 

"Dit is van de gekke", briest directeur Yme Kuiper in Voetbal International. "Toen het competitieschema werd bekendgemaakt, hebben we meteen al geageerd tegen de datum van deze wedstrijd. Wij missen een flink aantal spelers door interlandverplichtingen en die komen pas donderdag terug. Wij hebben dit in een vroeg stadium aangekaart bij de KNVB. En op allerlei manieren geprobeerd de wedstrijd naar zaterdag of zondag te verplaatsen. Dat kon allemaal niet, ongelooflijk."

Svec

Svec

Onder meer Heerenveen-spelers Danijel Pranjic (Kroatië), Mika Vayrynen (Finland), Michal Svec (Tsjechië) en Tarik El Younoussi (Noorwegen) zijn op pad met de nationale ploeg. Bovendien kwamen Henrico Drost en Calvin Jong-A-Pin in actie met Jong Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen