Portsmouth kiest voor Adams als opvolger Redknapp

28 oktober 2008, 12:47   Bijgewerkt: 28 oktober 2008, 21:01

Tony Adams is de nieuwe manager van Portsmouth. De oud-international volgt Harry Redknapp op, die afgelopen weekend overstapte naar Tottenham Hotspur.

Adams was sinds medio 2006 al assistent van Redknapp bij Pompey. Veel ervaring als zelfstandig trainer heeft hij echter niet. In 2003 probeerde de oud-verdediger het bij Wycombe Wanderers, maar een doorslaand succes werd dat niet. Sterker nog, onder zijn leiding degradeerde Wycombe naar de League Two. Verder werkte hij stages af in de Eredivisie, bij respectievelijk Feyenoord en FC Utrecht.

Als speler stond Adams negentien seizoenen onder contract bij Arsenal. Binnen de lijnen bouwde hij een fraaie staat van dienst op, maar buiten het veld zorgde hij regelmatig voor ophef. Hij raakte verslingerd aan de drank en moest in 1990 zelfs drie maanden de gevangenis in nadat hij dronken achter het stuur gezeten had.

Portsmouth is één van de tegenstanders van SC Heerenveen in de groepsfase van de UEFA Cup. Beide teams treffen elkaar op woensdag 17 december.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen