Vorm wil keeperstrainer Arts terug bij FC Utrecht

30 oktober 2008, 09:23   Bijgewerkt: 30 oktober 2008, 09:29

Als het aan Michel Vorm ligt, keert keeperstrainer Maarten Arts zo snel mogelijk terug bij FC Utrecht. Het duo werkt al sinds jaar en dag samen en mede dankzij Arts schopte Vorm het zelfs al tot het Nederlands elftal. Vorige week werd Arts echter, net als John van Loen, Rob Druppers en David Nascimento, op non-actief gesteld.

"Maarten en ik werken al vanaf mijn amateurtijd bij JSV Nieuwegein samen. Elf jaar, dat zet je niet zomaar opzij. Ik kon het niet geloven toen ik het hoorde, had ook liever gezien dat het me persoonlijk was verteld - juist omdat Maarten en ik zo'n band hebben. Nu overviel het me echt, ook omdat ik donderdag later op de club kwam dan de anderen", zegt de 25-jarige doelman in het AD over het vertrek van Arts.

"Het zou tof zijn als Maarten er morgen weer staat. Wat mij betreft kan dat prima. Er is nooit ruzie geweest, hij werkte prima met de keepers en er is niemand bij de club die hem niet mag. Ik heb voorzitter Jan Willem van Dop en technisch directeur Piet Buter ook laten weten dat ik het er niet mee eens was, maar weet ook wel dat mijn mening niet zo heel belangrijk is in het geheel", aldus de talentvolle keeper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen