Ajax bevestigt gesprekken met Real over Huntelaar

2 december 2008, 09:24   Bijgewerkt: 2 december 2008, 09:32

Het lijkt een kwestie van tijd voordat de transfer van Klaas Jan Huntelaar naar Real Madrid definitief rond is. De Amsterdamse club bevestigde dinsdag dat het 'in gesprek' is met de Spaanse topclub. Van een overeenkomst tussen de clubs is echter nog geen sprake, benadrukte Ajax in een verklaring op de clubsite.

Maandagavond meldden diverse Spaanse media al dat de komst van Huntelaar naar Estadio Santiago Bernabeú rond was, tot verrassing van Ajax. De club liet enkele uren later direct weten dat deze berichtgeving 'onjuist' was en dat 'Huntelaar niet verkocht was'. "Er is op dit moment geen deal en we zitten deze avond ook niet in de afrondende fase van een deal", reageerde preses Uri Coronel in het AD.

Coronel hield wel een slag om de arm. "Omdat het nu onzin is, zeg ik niet dat het op termijn niet tot een transfer kan komen. Maar laat één ding duidelijk zijn: Ajax bepaalt en niet Real Madrid of de media", aldus de voorzitter van de club.

Ook coach Marco van Basten benadrukte in dezelfde krant dat Huntelaar eigendom van Ajax was en dat hij hem het liefst voor de club wil behouden. "Als het aan mij ligt, maakt Klaas-Jan nog steeds het seizoen af bij Ajax. Precies zoals we dat ook afgelopen zomer zeiden toen er al volop werd gespeculeerd over zijn vertrek. Ik sta er nog hetzelfde in. Alleen besef ik natuurlijk ook dat alles uiteindelijk zijn prijs heeft. En dat Huntelaar komende zomer een contract heeft dat nog slechts één jaar doorloopt. Maar we zitten nu pas in de winter en dus is het zo dat Ajax bepaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen