Fernandez staat open voor langer verblijf bij NEC

3 december 2008, 09:33

Als het aan Dani Fernandez ligt, speelt hij ook de komende jaren voor NEC. De Spaanse rechtsback, die sinds dit seizoen een vaste basisplaats heeft, wil graag ergens een meerjarig contract tekenen, zodat hij 'dingen kan gaan plannen'. En NEC is daarbij een uitstekende optie, zegt de Catalaan in Dagblad de Gelderlander.

Fernandez, die een jaar geleden op huurbasis overkwam van Metalurg Donetsk, snakt naar vastigheden in zijn leven. "We hebben een huis in Barcelona. De rest is allemaal tijdelijk. Krijg je ergens een contract voor drie jaar, kun je ook dingen gaan plannen. Je huis naar eigen inzichten inrichten, bijvoorbeeld", zegt de verdediger.

De rechtsback, afkomstig uit de jeugd van FC Barcelona, zou zich graag settelen in Nijmegen, want het leven als speler van NEC bevalt hem prima. "De club bevalt me. We spelen goed voetbal en de UEFA Cup smaakt naar meer. Echt fantastisch om mee te maken. Je komt in landen waar je nog nooit geweest bent. Topwedstrijden in volle stadions. Dat wil ik weer meemaken. Het liefst bij NEC."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen