Heerenveen bedankt voor samenwerking met ManUnited

Ger
27 december 2008, 18:13   Bijgewerkt: 27 december 2008, 18:31

SC Heerenveen heeft een voorstel van Manchester United afgewezen om een samenwerkingsverband te starten. De Friezen sluiten echter niet uit dat een dergelijk initiatief in de toekomst alsnog vorm krijgt. 

"Vooralsnog houden wij de boot af, maar de contacten zijn goed. In de nabije toekomst kan dat best nog tot iets leiden", aldus SC Heerenveen-directeur Yme Kuiper in de Leeuwarder Courant. Manchester United zoekt partners op het Europese vasteland omdat de houder van de Champions League door de Engelse regelgeving niet eenvoudig jonge spelers uit Zuid-Amerika kan strikken. Die talenten wil de club graag stallen bij onder meer SC Heerenveen.

"Wij zijn in Nederland ook aan regels gebonden en willen voorlopig zelf onze weg vinden op de Zuid-Amerikaanse markt", zegt Kuiper. "Stél dat we het met Manchester eens worden om spelers bij ons te stallen, hoe geef je dat exact vorm? Het kan niet zo zijn dat ze spelers op elk willekeurig moment kunnen opeisen. En krijg je een deel van de winst als een speler wordt verkocht? Maar het is zeker een interessante ontwikkeling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen