NAC-selectie spoelt kater weg bij Barça-Real

13 december 2008, 09:15   Bijgewerkt: 13 december 2008, 09:24

Fans die er in geslaagd zijn om een kaartje voor de Spaanse topper tussen FC Barcelona en Real Madrid te bemachtigen, moeten er niet vreemd van opkijken als ze voetballers van NAC Breda tegen het lijf lopen. De complete Bredase selectie zit, als een soort teamuitje, vanavond namelijk op de tribune in Camp Nou.

"Ja, we gaan een weekendje weg met de selectie. We gaan een leuk wedstrijdje kijken, FC Barcelona- Real Madrid", vertelde Anthony Lurling aan FCUpdate.nl. 

siem de jong

siem de jong

Tegen Ajax was het spel van NAC niet eens slecht, vindt Lurling bovendien. "Het eerste half uur speelden we prima en waren de beste kansen voor ons. Ik had eigenlijk na twintig seconden al kunnen scoren. Ajax kwam daarna vanuit het niets op 1-0. Toen ze vervolgens na rust een strafschop kregen en wij met tien man kwamen te spelen, was het einde verhaal. Daarna waren we kansloos en mochten we blij zijn dat het slechts 3-0 bleef. Ach, tegen Ajax moet alles top zijn om punten te halen. Dat was ditmaal gewoon niet het geval", aldus de oud-Feyenoorder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen