Newcastle vreest Owen transfervrij kwijt te raken

13 december 2008, 11:01   Bijgewerkt: 13 december 2008, 11:10

Newcastle United vreest dat Michael Owen volgend seizoen niet meer voor de club speelt. Het contract van de spits loopt komende zomer af en manager Joe Kinnear heeft er weinig vertrouwen in dat Owen een nieuwe verbintenis wil tekenen.

Naast Owen hebben ook onder meer Steven Harper, Shola Amoebi, Mark Viduka en Nicky Butt een aflopend contract. "Ik heb er bij vrijwel alle spelers veel vertrouwen in dat we tot een nieuwe overeenkomst kunnen komen, maar Michael is een ander verhaal", zegt Kinnear, die in september Kevin Keegan opvolgde, tegen de BBC.

Eerder liet ook Owen zelf doorschemeren dat er weinig schot zat in zijn gesprekken met de clubleiding. "Toen Kevin Keegan er nog wat, praatten we wel eens over een nieuw contract. Maar de laatste maanden is er niets gebeurd. Blijkbaar heeft de club belangrijkere zaken te regelen, dan mijn nieuwe contract", aldus de spits.

Owen (28) speelde eerder voor Liverpool en Real Madrid. In 2005 stapte de snelle spits , die 89 interlands achter zijn naam heeft, over naar Newcastle United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen