Ook Overtoom haakt af bij geplaagd Heracles

19 december 2008, 15:22   Bijgewerkt: 19 december 2008, 15:30

Heracles Almelo-coach Gert Heerkes kampt voor de uitwedstrijd tegen hekkensluiter FC Volendam met flink wat personele problemen. De oefenmeester van de Heraclieden moet liefst zeven spelers missen door blessures en schorsingen.

Dat de geschorste Lukas Bajer en de geblesseerden Karim Bridji, Birgir Maertens, Sebastiaan Steur, Kwame Quansah en Mark-Jan Fledderus niet konden spelen tegen FC Volendam was enkele dagen geleden al duidelijk, maar op het laatste moment is ook Willie Overtoom afgevallen. De aanvaller heeft last van zijn lies. 

Heerkes lijkt echter niet wakker te liggen van zijn personele problemen. "We moeten wat improviseren, maar daar komen we vast wel uit", zegt hij op de website van Heracles. De coach verwacht in elk geval een zware strijd: "Volendam pakt veel punten in eigen huis en aan De Dijk kunnen ze het iedereen moeilijk maken, dat heeft Ajax tot twee keer toe ondervonden. Volendam is een sterk collectief en met Jack Tuyp beschikken ze over een goede spits. Ik verwacht een wedstrijd vol strijd, we zullen aan de bak moeten, maar ik heb vertrouwen in een goed resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen