Real Madrid klopt Valencia, hoofdrol Robben

20 december 2008, 22:09

Real Madrid heeft de onrust rond de club zaterdag iets doen afnemen. 'De Koninklijke' won de thuiswedstrijd tegen nummer twee Valencia met 1-0. Op aangeven van Arjen Robben maakte Gonzalo Higuain na drie minuten de enige treffer. Real benaderde Valencia door de zege tot op één punt. 

Naast Robben deden ook de Nederlanders Royston Drenthe en Rafael van der Vaart vanaf het begin mee. Wesley Sneijder en Ruud van Nistelrooij ontbraken door blessures. Op Van der Vaart was de laatste weken kritiek na een aantal tegenvallende optredens. Tegen Valencia werd de international van Oranje na 56 minuten naar de kant gehaald. Palanca was zijn vervanger.

Drenthe mocht alleen de eerste helft meedoen, daarna loste Raul hem af. Robben maakte de negentig minuten wél vol. Van de voormalig PSV'er ging veel dreiging uit, al was hij in de afronding soms wat ongelukkig. Net als veel van zijn ploeggenoten. Robben kreeg in de slotfase een gele kaart.

Bij Valencia verving oud-Ajacied Hedwiges Maduro in de 63e minuut Asier del Horno. Kort daarna kreeg Carlos Marchena een rode kaart (twee keer geel), waardoor Valencia het laatste kwart van de wedstrijd met een man minder speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen