Real Madrid tegen Liverpool, Inter ontmoet Manchester

19 december 2008, 12:11   Bijgewerkt: 19 december 2008, 13:51

Titelhouder Manchester United staat in de achtste finale van de Champions League voor een zware opgave. De Engelse ploeg treft Inter, de kampioen van Italië. Ook Liverpool trof het niet bij de loting. De ploeg van Dirk Kuyt en Ryan Babel speelt tegen Real Madrid, de ploeg waar zes Nederlanders onder contract staan.

De wedstrijd tussen Manchester United en Internazionale is één van de drie Engels-Italiaanse confrontaties in de achtste finale. Ook Arsenal (AS Roma) en Chelsea (Juventus) werden gekoppeld aan een tegenstander uit Italië.

Henk ten Cate mocht niet mopperen over het resultaat van de loting. De Amsterdamse coach speelt met Panathinaikos in de achtste finale tegen het Spaanse Villarreal, wat op papier toch één van de minst zware tegenstanders was. Ook John Heitinga mag niet klagen. De verdediger van Atletico Madrid zag FC Porto uit de bus rollen als volgende tegenstander in de Champions League.

FC Barcelona, voor velen dé topfavoriet om dit seizoen de Champions League te winnen, speelt in de achtste finale tegen de Franse kampioen Olympique Lyon.

Loting achtste finale (24/25 februari- 10/11 maart)

Chelsea- Juventus

Villarreal- Panathinaikos

Sporting Lissabon- Bayern München

Atletico Madrid- FC Porto

Olympique Lyon- FC Barcelona

Real Madrid- Liverpool

Arsenal- AS Roma

Inter- Manchester United

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen