Torres lijkt klaar voor rentree bij Liverpool

25 december 2008, 10:11

Fernando Torres is dicht bij een rentree in de hoofdmacht van Liverpool. De Spaanse aanvaller moest vanwege een blessure aan zijn hamstring de afgelopen vijf wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, maar kan vrijdag mogelijk in actie komen in de competitiewedstrijd tegen Bolton Wanderers.

Torres kwam voor het laatst in actie op 26 november, in de Champions League-wedstrijd tegen Olympique Marseille. Hij miste vervolgens onder meer het laatste CL-groepsduel tegen PSV en de competitietopper tegen Arsenal, maar nu is de spits weer vrijwel fit. "Zijn herstel verloopt uitstekend", zegt assistent-coach Sammy Lee.

"Natuurlijk was het vervelend dat we hem een maand moesten missen, maar de rest van de selectie verdient een groot compliment omdat we zijn afwezigheid goed opgevangen hebben. En zo'n maandje afwezigheid heeft voor Fernando ook zijn voordelen. Hij is na zo'n korte pauze weer helemaal fris", besluit Lee, die de afgelopen dagen de taken overnam van de zieke hoofdcoach Rafael Benitez. Of Benitez vrijdag tegen Bolton weer op de bank kan zitten, is nog niet bekend.

Het is overigens voor het eerst sinds 1996 dat Liverpool als Premier League-koploper de kerstdagen in gaat. De ploeg heeft één punt voorsprong op Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen