Van Hintum: "Vitesse staat zes plaatsen te laag"

27 december 2008, 09:14   Bijgewerkt: 27 december 2008, 09:24

Technisch directeur Marc van Hintum denkt dat er veel meer potentie in de Vitesse-selectie zit, dan dat Hans Westerhof er tot nu toe uithaalt. Met de besnorde trainer op de bank staat de Arnhemse formatie voorlopig op een beschamende zestiende plaats in de Eredivisie. Dat is veel te laag, vindt de voormalig international.

"Als je naar onze selectie kijkt mag je wel concluderen dat we een plaatsje of zes, zeven te laag staan", zegt Van Hintum in De Telegraaf. "We hebben afgelopen zomer flink wat goede spelers aangetrokken. Als je dan op de helft van de competitie zo laag staat, is dat zeer teleurstellend", verwijst hij naar de komst van spelers als Rogier Molhoek, Nicky Hofs, Frank van der Struijk, Julian Jenner en Jeroen Drost.

Ondanks de slechte prestaties ziet trainer Westerhof voorlopig nog geen reden om op te stappen, weet Van Hintum. "Hans zegt dat het tussen hem en spelers nog goed zit, maar ik heb zelf ook een beeld van de verhoudingen. Of ik er hetzelfde over denk? Daar zeg ik nu niets over. Dat bespreek ik eerst met Hans zelf. Natuurlijk zijn er spelers ontevreden, maar omdat ik bovenop de groep zit weet ik ook dat er een aantal spelers wel tevreden is. Het belangrijkste voor nu is de wedstrijd van vanavond tegen FC Volendam. Dat duel is cruciaal", aldus de 41-jarige directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen