Van Persie: "Het is een wonder dat we nog meedoen"

Koen Freriks
21 december 2008, 10:44   Bijgewerkt: 21 december 2008, 10:55

Er valt dit seizoen geen pijl te trekken op het wisselvallige Arsenal. The Gunners verspeelden al 21 punten in zeventien wedstrijden, maar zijn nog steeds in de race voor de landstitel. "En als we Liverpool verslaan, ligt de titelrace echt weer helemaal open", blikt Robin van Persie in News of the World hoopvol vooruit op de topper van vanmiddag tegen Liverpool. 

"Het is wel een wonder dat we nog meedoen, maar we geloven er nog steeds in. Wij kunnen de titel winnen", aldus de 25-jarige aanvaller, die erkent dat zijn ploeg wel erg veel punten heeft laten liggen. "Vijf keer verliezen voor de kerst is slecht en normaal gesproken zouden we uit de race zijn voor de titel. Chelsea en Manchester United waren de afgelopen jaren zo constant, maar dat zijn ze nu niet meer."

Arsenal verloor weliswaar van Fulham, Stoke en Hull, maar won wel de toppers van Manchester United en Chelsea. Van Persie denkt vanmiddag hetzelfde kunstje te kunnen flikken. "Als we Liverpool verslaan, staan we nog maar op vijf punten achterstand. En we zijn pas op de helft, dus dan doen we nog zeker mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen