Van Persie ziet zichzelf niet als rotte appel

2 december 2008, 11:46   Bijgewerkt: 2 december 2008, 11:56

Robin van Persie gaat er vanuit dat hij niet de 'rotte appel' in de Arsenal-selectie is, waar voormalig aanvoerder William Gallas vorige maand over sprak. Volgens Gallas zat er een 25-jarige speler in de selectie van de Londense club, die zich niets aantrok van zijn medespelers. Omdat slechts drie spelers in de Arsenal-selectie 25 jaar oud zijn, behoorde Van Persie hierdoor direct tot de 'verdachten'.

Naast Van Persie zijn ook Arsenal-spelers Emmanuel Eboue en Bacary Sagna 25 jaar oud, waardoor één van deze drie spelers de inmiddels beruchte 'rotte appel' moet zijn. Van Persie is zich echter van geen kwaad bewust. "Suggereer je dat William het over mij had?", zegt de Nederlander tegen Sky Sports. "Ik weet van niets. William heeft hier nooit met mij over gesproken en ik heb hem mijn naam niet horen noemen in de krant. Ik heb me dus nooit aangesproken gevoeld", stelt hij.

De afgelopen weken werd alom aangenomen dat Gallas doelde op Eboue, maar oplettende Engelse journalisten constateerden zondag dat Gallas uiterst koel omging met Van Persie. Na beide doelpunten van de Nederlander in de topper tegen rivaal Chelsea (1-2), gunde Gallas de oud-Feyenoorder geen blik waardig. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen