Vitesse wil Van Wolfswinkel niet zomaar laten gaan

3 december 2008, 11:30   Bijgewerkt: 3 december 2008, 11:36

Als Ajax jeugdinternational Ricky van Wolfswinkel weg wil plukken bij Vitesse, zal het met een flinke transfersom over de brug moeten komen. De Arnhemmers zijn niet van plan om de 19-jarige aanvaller voor een klein bedrag te laten vertrekken, zegt technisch directeur Marc van Hintum in Dagblad de Gelderlander.

Naar verluidt is Ajax bereid om twee miljoen euro te betalen voor Van Wolfswinkel, die onlangs nog een contract tot medio 2012 tekende in Arnhem. "Twee miljoen? Dan kunnen ze beter in Amsterdam blijven", reageert Van Hintum.

"We hebben niet voor niets het contract met Ricky verlengd. Hij is een jongen voor de toekomst. Daar is ons beleid op gericht. Hij komt uit de regio en speelt al sinds de C-tjes bij Vitesse. Wij willen dolgraag dat hij bij ons blijft", aldus Van Hintum, die benadrukt dat Vitesse niet in de situatie verkeert dat het, om financiële redenen, spelers móet verkopen. "Die tijd is voorbij. Een half jaar geleden had je een andere situatie gehad. Ik ben er heel blij mee dat we niet gedwongen zijn spelers te verkopen. dat scheelt op technisch vlak een hele hoop voor de toekomst van de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen