Blessureboeg NAC Breda nog altijd overvol

30 januari 2009, 15:54

De medische afdeling van NAC Breda maakt deze weken overuren. De Brabantse club heeft, één dag voor de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter FC Volendam, nog altijd te maken met een waslijst aan geblesseerden. 

Rob Penders, Anthony Lurling, Matthew Amoah, Tommie van der Leegte, Kurt Elshot, Edwin de Graaf, Tim Gilissen en Ellery Cairo zijn allemaal niet beschikbaar. Toch wil coach Robert Maaskant zich daar niet achter verschuilen. "Daar gaan we het dus niet over hebben. Dat heeft geen zin, huilen over wat je niet hebt. Je moet juist blij zijn met wat je wel hebt en de jongens die nu spelen, hebben tegen FC Groningen en PSV laten zien dat ze hun mannetje staan", zegt hij op de website van NAC.

Maaskant wilde niet zeggen wanneer hij zijn geblesseerde spelers weer terug bij de selectie verwacht. "Zodra er echt duidelijkheid is, komen we er mee naar buiten, maar het is zinloos om halve informatie te verstrekken, want dan gaat men er een eigen draai aan geven. Daar is niemand bij gebaat, lijkt mij", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen