Groningen moet aanwinst Pedersen nog missen

16 januari 2009, 16:01

Nicklas Pedersen kan komend weekend nog niet debuteren voor FC Groningen. De Deense aanvaller is er conditioneel nog niet klaar voor om een wedstrijd te spelen, zegt coach Ron Jans op de website van zijn club. 

"Hij ligt conditioneel dus wat achter op de groep en wij willen geen enkel risico met hem nemen. Hij heeft niet alles met de groep meegedaan in de afgelopen twee weken, omdat hij ook wat kleine klachten had. Hij heeft nog een paar weken nodig om helemaal op krachten te komen", aldus Jans over zijn aanwinst.

Naast Pedersen ontbreken ook Sepp de Roover en doelman Brian van Loo. "Sepp leek prima op koers te liggen, maar moest zich donderdag afmelden met liesklachten. Brian van Loo heeft op de laatste dag van het trainingskamp een enkelkwetsuur opgelopen. Daarom zit Gijs Koopmans op de bank in Rotterdam."

Jans had ook goed nieuws uit de blessureboeg. "Koen van de Laak, Evgeniy Levchenko en Petter Andersson zijn weer volledig hersteld van hun blessures. En Goran Lovre en Oluwafemi Ajilore liepen in december wel wat op hun tandvlees. Nu zijn ze weer helemaal fit", aldus de coach, die nu luxe-problemen heeft. "De middenlinie is zwaar bezet. Er is voor elke plek behoorlijke concurrentie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen