Nalbantoglu hoopt op contract bij De Graafschap

9 januari 2009, 11:30

Als het aan Muslu Nalbantoglu ligt, speelt hij de komende maanden voor De Graafschap. De Turkse verdediger is deze week als proefspeler meegereisd naar Belek, waar de Superboeren zich voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Donderdag speelde hij 45 minuten mee in een oefenwedstrijd tegen KV Mechelen.

Zijn proefperiode bij De Graafschap bevalt Nalbantoglu uitstekend, zegt hij in De Gelderlander. "Ja, ik zou best bij De Graafschap willen voetballen. Op het trainingskamp hier heb ik meteen een warm gevoel gekregen. Ze laten je niet links liggen. Maar het is niet aan mij om te beslissen of ik bij De Graafschap ga spelen."

"Ik weet wel dat ik wil vlammen", vervolgt de 25-jarige rechtsback, die een teleurstellend avontuur bij het Turkse Kayserispor achter de rug heeft. "Ik heb al meer dan drie maanden niet gevoetbald, alleen m'n conditie bijgehouden in de fitnesschool en door op straat hard te lopen. Maar dat is heel wat anders dan trainen met een groep. Dit is erg fijn. Er is ook interesse uit Turkije, maar ik weet nog niet of ik daar weer naar toe wil na wat er allemaal gebeurd is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen