Steppe hoopt over een maand weer fit te zijn

Ger
28 januari 2009, 17:06

Kenny Steppe verwacht dat hij op korte termijn weer kan spelen voor SC Heerenveen. De Belgische doelman, die in december vorig jaar last kreeg van zijn rug, hoopt over een maand weer topfit te zijn.

"Het gaat heel goed. De medische staf vindt zelfs dat ik met sprongen vooruit ga", laat Steppe weten op de webite van SC Heerenveen. "Door stabiliteitsoefeningen moet mijn lichaam zo sterk worden dat ik in de toekomst niet opnieuw met dezelfde problemen te maken krijg. Zo ver ben ik nog niet. Ik kan me, zo lang het maar gecontroleerd is, goed bewegen. Een wedstrijd keepen is een ander verhaal. Als ik onverwachts moet draaien of keren kan het zo weer misgaan. Dat risico willen we vermijden."

Hoewel Steppe hoopt over een week of vier weer fit te zijn, is yfsiotherapeut Erik ten Voorde voorzichtiger. "Het gaat goed, maar hoe lang zijn herstel nog in beslag neemt, durf ik niet te voorspellen. In het behandelplan is meer tijd uitgetrokken, maar als in de praktijk blijkt dat het sneller gaat, is dat alleen maar winst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen