Van Bronckhorst: "Vlemmings heeft grote toekomst"

21 januari 2009, 09:40

Giovanni van Bronckhorst zou het prima vinden als Feyenoord er voor kiest om het seizoen af te maken met Leon Vlemmings als interim-trainer. De oud-coach van FC Eindhoven zit sinds het vertrek van Gertjan Verbeek als hoofdcoach op de bank en heeft volgens de aanvoerder de volledige steun van de spelersgroep. 

"Leon ligt heel goed in de groep, dat is het hele seizoen al zo geweest", vertelde Van Bronckhorst na de bekernederlaag tegen SC Heerenveen aan FCUpdate.nl. "Het is voor ons absoluut een optie om het seizoen af te maken met hem."

Vlemmings

Vlemmings

Van Bronckhorst zou het dus prima vinden als Feyenoord de komende maanden verder gaat met de huidige technische staf, maar het belangrijkste is volgens hem dat er snel duidelijkheid komt. "Ik hoop dat snel bekend wordt wat er gaat gebeuren, wie de nieuwe trainer wordt en wanneer hij begint. Dat geeft rust en daar is iedereen bij gebaat. Of wij als spelersgroep nog bepaalde namen naar voren schuiven? Oh, nee hoor. Dat laten we aan het bestuur over", aldus de ervaren middenvelder.

Overigens vindt Van Bronckhorst dat Feyenoord, ondanks de uitschakeling in de beker, nog altijd kansen heeft op Europees voetbal. "We moeten nu gaan voor een plaats bij de eerste acht of negen, zodat we ons alsnog kunnen plaatsen voor de UEFA Cup. Dat is onze missie", zegt de international, die blij is dat Feyenoord wel weer op de steun van de eigen fans kan rekenen. "Het deed pijn om weggehoond te worden door je eigen supporters, zoals vrijdag in Heerenveen. Dinsdag stonden de fans weer achter ons en dat geeft natuurlijk kracht. Dat het Legioen ons weer steunde, is achteraf het enige winstpunt van de bekerwedstrijd tegen Heerenveen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen