Van der Vaart en Heitinga in Spaans 'horrorelftal'

Ger
22 januari 2009, 00:01   Bijgewerkt: 22 januari 2009, 00:07

Oud-Ajacieden Rafael van der Vaart en John Heitinga hebben de eerste seizoenshelft geen beste indruk gemaakt op Marca. De twee Oranje-internationals van respectievelijk Real Madrid en Atletico Madrid zijn door de sportkrant verkozen in het zogeheten 'Horror Team'.

Marca stelde een elftal samen van spelers die de afgelopen maanden een 'nachtmerrie' waren in de Spaanse competitie. De bewuste voetballers voldeden volgens de krant nauwelijks aan de verwachtingen. Naast Van der Vaart en Heitinga kregen ook onder meer Martin Caceres (Barcelona) en Marcelo (Real Madrid) een plek in het horrorelftal.

Over Van der Vaart schrijft de krant: "Na de familiefoto in het Bernabeu en enkele mooie acties, heeft hij niet veel meer laten zien. Ook zijn specialiteit, de vrije trap, was onzichtbaar." Over Heitinga is het commentaar nog kritischer. "Zijn komst lijkt een fiasco. Hij veroorzaakt buitensporig veel vrije trappen en strafschoppen. De supporters vragen zich inmiddels af of het misschien zijn broer is die bij Atletico speelt." De krant moedigt de verkozen spelers aan om de prestaties in de tweede seizoenshelft te verbeteren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen