Van Well: "Positie Gudde niet ter discussie"

23 januari 2009, 08:54

Eric Gudde hoeft niet te vrezen voor zijn baan. De algemeen directeur van Feyenoord kan, ondanks alle gebeurtenissen van de afgelopen maanden, nog altijd rekenen op de volledige steun van de Raad van Commissarissen. Dat stelt Dick van Well, de president-commissaris van de Rotterdamse club, in het AD.

"Bij Feyenoord staat op dit ogenblik van alles ter discussie. Maar wat mij betreft wordt er niet getornd aan de positie van Gudde ", is de duidelijke taal van Van Well. "De komst van een nieuwe trainer is op dit moment echt het belangrijkste."

Volgens Van Well valt Gudde weinig te verwijten. "Eric zit iets meer dan een jaar bij ons. Je kunt hem moeilijk verwijten dat wij op de verkeerde plaats op de ranglijst staan. Gudde heeft van ons bij zijn aantreden de zwaarste twee dossiers gekregen; de eenwording van Feyenoord en het nieuwe stadion. Op die twee dossiers heeft hij het uitstekend gedaan, vind ik. Wat mij betreft staat hij niet ter discussie."

Pijnlijk was wel dat Gudde tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club, anderhalve week geleden, nog stelde dat Gertjan Verbeek op zijn steun kon rekenen, terwijl de coach amper 24 uur later het veld moest ruimen. "Achteraf moet je constateren dat onze nieuwjaarsreceptie op het meest lullige ogenblik viel dat je maar kon bedenken", zegt Van Well daarover. "Na zijn speech heeft Gudde rond de tafel gezeten met Giovanni van Bronckhorst en Kevin Hofland en is het hele circus gaan draaien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen