Zonneveld: "Meer kans op speelminuten bij Panathinaikos"

14 januari 2009, 12:02

Mike Zonneveld zit nog altijd in de wachtkamer. De 28-jarige linkspoot staat in de belangstelling van Panathinaikos, maar de Griekse club slaagde er tot op heden niet in om met PSV een akkoord te bereiken over de transfersom.

"Het is afwachten, ik kan er niet veel over zeggen. Ik weet wel dat ik daar meer kans heb op speelminuten heb dan hier. Er zit een Nederlandse trainer die me graag wil hebben en het is een buitenlands avontuur bij een grote club", zegt Zonneveld op de website van PSV. Het feit dat Panathinaikos met Henk ten Cate een voor hem bekende trainer heeft, ziet hij als een voordeel. "Trainer Ten Cate heeft me op het oog voor drie mogelijke posities, hij wilde me eerder al eens naar NAC halen toen ik voor NEC uitkwam. Ook hebben ze nog maar twee fitte linksbenige spelers in de groep. Maar duidelijkheid is er nu niet, geen flauw idee. Afwachten dus."

Eerder deze maand liet PSV-coach Huub Stevens nog weten dat hij Zonneveld eigenlijk niet kwijt wilde. "Ik heb begrip voor de situatie, maar ik wil Mike niet missen. Hij is een positieve gast, Nederlander en linksbenig. Dat wil wel wat zeggen hoor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen